NAROČANJE IN PLAČILO


V spletni trgovini trgovina.zaloker-zaloker.si je trenutno možno plačilo z gotovino po povzetju in plačilo po predračunu.

 

Pri plačilu po povzetju poštnemu uslužbencu ob dostavi oz. prevzemu plačate blago, poštnino (pri nakupih do vrednosti 100 € z DDV znaša 5 €) in tudi provizijo za položnico z gotovino (vrednost po stroškovniku Pošte). Stroške embalaže ter pakiranja krije podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. Pri nakupih nad 100 € vrednosti poštnino krije Zaloker & Zaloker d.o.o.

 
DOSTAVA NAROČILA IN PLAČILO


Dostava naročenega blaga poteka preko Pošte Slovenije s priporočeno pošiljko in plačilom po povzetju.

 
Pri plačilu po povzetju vam poštni uslužbenec naročeno blago dostavi na dom (v kolikor vas ne bo doma, vam pusti obvestilo o pošiljki v poštnem nabiralniku), vi pa mu plačate stroške poštnine, provizijo za položnico (vrednost po stroškovniku Pošte) in vrednost izdelka. Pri nakupih nad 100 € vrednosti, poštnino krije Zaloker & Zaloker d.o.o.. Vsa naročila bodo odpravljena v roku tri do pet delovnih dni po prejetju naročila. Če določenega izdelka ni na zalogi, vas o tem obvestimo po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali rešitev.